vacature toekomstig
senior-fiscalist

Ons team zoekt nieuwe collega’s (hbo of universitair) die samen en zelfstandig fiscale vraagstukken van diverse aard bij (klanten van) accountantskantoren kunnen oplossen.

de werkzaamheden

Als fiscalist help je onze klanten (hoofdzakelijk accountantskantoren) met fiscale vraagstukken in met name de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Dat kan variëren van kort telefonisch overleg, het schrijven van adviezen of notities, tot het begeleiden van fiscale herstructureringen en procedures. Maar ook schenk- en erfbelasting, overdrachtsbelasting en btw zijn gebieden waarover in onze fiscale praktijk veel vragen worden gesteld.

Je naaste collega’s van Full Finance hebben ruime ervaring op de diverse vakgebieden en binnen de groep zijn specialisaties aanwezig: agro-fiscale advisering, herstructureringen en bedrijfsopvolging, btw en estateplanning. Bij accountantskantoren verzorgen we daarnaast inhousetrainingen, zijn we betrokken bij fiscale compliance en reviews en fungeren bijvoorbeeld als ‘tweede lezer’.

Blijvend onze toegevoegde waarde bewijzen maakt ons succesvol en bijzonder binnen de accountancybranche.

functie-eisen

Wij zoeken fiscalisten met een aantal jaren ervaring in de mkb-adviespraktijk. Bij Full Finance krijg je een ervaren fiscalist als coach die je gaat ondersteunen in de verdere ontwikkeling tot senior-fiscalist.

 

ons aanbod

Wij bieden een informele en slagvaardige werkomgeving die waarschijnlijk anders is dan je in de huidige werkkring gewend bent. Voor onze klanten (hoofdzakelijk accountantskantoren) zijn we ‘op afroep’ beschikbaar voor fiscale vraagstukken die spelen bij hun cliënten, een ‘kast met vaste klantendossiers’ ontbreekt. We hebben dus geen aangiftepraktijk.

Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

informatie

Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Neem contact op met Bert Driessen of Erik Maassen (055-3559979).

direct solliciteren?

Stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae naar:
Full Finance Consultants | t.a.v. Erik Maassen
Postbus 2107
7302 EM Apeldoorn

of maak gebruik van het onderstaande sollicitatieformulier.

Sollicitatieformulier

Oeps! We konden je formulier niet vinden.