strategie & organisatie

Wil je ondersteuning bij strategische – en organisatievraagstukken voor je kantoor? Wij kennen de branche, de ontwikkelingen en sparren graag met je over de keuzes die passen bij jou, bij jouw kantoor, de historie en je toekomstwensen en -dromen.  

lean procesoptimalisatie

Lean is een beproefde methode voor het optimaliseren van processen; het gaat daarbij o.a. om het elimineren van verspillingen of activiteiten die geen waarde toevoegen voor de cliënt. Bij Full Finance zijn een aantal green belt – en black belt Leanconsultants werkzaam. Samen met jou en je medewerkers kunnen zij processen beter, sneller en efficiënter inrichten.

benchmark – en salarisonderzoek

Jaarlijks voeren wij met medewerking van accountants- en administratiekantoren het benchmarkonderzoek uit en het salarisonderzoek. Onderdeel van het benchmarkonderzoek is de vergelijking van jouw kantoor met de benchmark. Hoe doe je het? Waar zitten verschillen? Waardoor worden deze veroorzaakt? 

strategievorming

Wat maakt je kantoor onderscheidend? Wat vraagt een cliënt van jou? Welke actuele ontwikkelingen zijn er? Wat zijn sterke punten van jouw kantoor en je medewerkers? We kunnen met jou sparren over deze vragen om zo je strategie te bepalen. 

management development en vennotenteambegeleiding 

Wat is de dynamiek in het vennotenteam? Hoe wordt er gecommuniceerd? Welke medewerker is mogelijk geschikt als toekomstig partner/vennoot. Ingewikkelde vraagstukken die we graag met je bespreken en verder vormgeven door bijvoorbeeld coaching, partnerbeoordeling en managementdevelopmentprogramma’s. 

coaching

Wil je eens sparren over je eigen ontwikkeling of je specifieke coachingsvragen, neem dan contact op met Tonny Dirkx. Eventueel kan een DISC-profiel worden opgesteld om o.a. inzicht te krijgen in je persoonlijkheidsstructuur en communicatiestijl. 

meer informatie?

Neem dan contact op met
ir. Tonny Dirkx, 
drs. Marcel Maassen,
Jan Wietsma AA of
ons secretariaat
(055 – 355 99 79).

ir. Tonny Dirkx

drs. Marcel Maassen

Jan Wietsma AA

onze vakgebieden

AA-opleiding

praktijkopleiding

managementdevelopment