begeleidingsdagen (contactdagen) assurance praktijkopleiding AA accountancy-mkb

//begeleidingsdagen (contactdagen) assurance praktijkopleiding AA accountancy-mkb

begeleidingsdagen (contactdagen) assurance praktijkopleiding AA accountancy-mkb

Cursusduur: 2 dagen
Startdatum: Diversen
Locatie: Utrecht en Apeldoorn

Beschrijving

Begeleidingsdagen (contactdagen) assurance

Trainees in de praktijkopleiding AA, accountancy-mkb, kunnen voor het werkdomein assurance kiezen voor de variant waarbij klanturen gecombineerd worden met begeleidingsdagen (contactdagen). Full•Finance Opleidingen is geaccrediteerd door de Raad voor de Praktijkopleidingen voor het verzorgen van deze dagen.

Per opdracht moet je één dag voorafgaand aan de uitvoering van de opdracht en één dag achteraf, waarbij je je opdracht rapporteert, volgen. De rapportage met de beoordeling kun je vervolgens opnemen in je rapportage voor de praktijkopleiding.

De begeleidingsdagen zijn geaccrediteerd door de Raad voor de Praktijkopleidingen.

De kosten voor een set van twee begeleidingsdagen (vooraf en achteraf) zijn € 750 euro (excl. btw). Dit is inclusief de beoordeling van de opdracht. Zit je in het derde jaar van de praktijkopleiding, dan vindt er een uitgebreide review door het stagebureau plaats. Je stagebureau kan hiervoor kosten in rekening brengen. Het stagebureau van de NBA vraagt voor de review van de twee opdrachten in het derde jaar een vergoeding van €150,- per opdracht.

Via onderstaande formulieren kun je je aanmelden of meer informatie opvragen. De data voor het najaar worden binnenkort gepland. Als je het informatieformulier invult stellen we we hiervan op de hoogte.

Naast deze contactdagen voor trainees kunnen we als Full•Finance ook ondersteuning bieden aan kantoren bij het inrichten van de processen die horen bij overige assurance-opdrachten. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: Je moet over een eigen opdracht beschikken om deel te kunnen nemen aan een begeleidingsdag!

Voor meer informatie over de dienstverlening van Full•Finance, kunt u terecht op onze website.

De volgende begeleidingsdagen vooraf zijn gepland:

3 december 2019 in Utrecht

In overleg met de deelnemers zullen de begeleidingsdagen achteraf gepland worden. Afhankelijk van het moment van afronding van je opdracht kun je deelnemen aan de eerstvolgende begeleidingsdag achteraf die gepland is.

Aanvraag meer informatie begeleidingsdagen

Aanvraag meer informatie begeleidingsdagen

    Deze zijn te vinden op https://www.fullfinance.nl/privacyverklaring

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier begeleidingsdagen

inschrijfformulier begeleidingsdagen