AVG – in house

/, recht/AVG – in house

AVG – in house

Cursusduur: 1 dagdeel

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

AVG

Vanaf 25 mei dit jaar is de AVG van toepassing. Een verordening waar u zich al even op heeft kunnen voorbereiden en waar veel over gezegd en geschreven wordt. Bent u er al klaar voor? In deze cursus zullen wij de hoofdlijnen van de AVG behandelen en met u aan de slag gaan met (een start van) de maatregelen die nodig zijn voor de AVG. Vanuit de theorie, maar praktisch toepasbaar voor uw eigen organisatie. Waar moet u aan denken, wat zijn do’s en don’ts en wat moet u in ieder geval geregeld hebben? Dit alles opdat u de bevestiging krijgt dat u met de juiste zaken bezig bent of geholpen wordt om een goede start hiermee te maken.

Wij verzorgen de cursus als door de NBA erkende pe-instelling. Het aantal gecertificeerde pe-uren (NBA) bedraagt 4. RB in aanvraag.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden om deze cursus op maat gemaakt bij u in house te verzorgen. Indien u onderstaand contactformulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraag meer informatie in house cursussen


    Deze zijn te vinden op https://www.fullfinance.nl/privacyverklaring

Voor meer informatie over de dienstverlening van Full•Finance op het vakgebied fiscaliteit, kunt u terecht op onze website.

Andere suggesties…