advieskansen voor de accountant – in house

//advieskansen voor de accountant – in house

advieskansen voor de accountant – in house

Cursusduur: 1 dagdeel

Categorie: Tag:

Beschrijving

Van de accountant in het mkb wordt een actieve advieshouding verwacht. In de cursus ‘Advieskansen voor de accountant’ wordt stilgestaan bij de diverse advieskansen die er liggen voor accountants en relatiebeheerders.  Er wordt aangeven welke advieskansen er liggen tijdens of na:

  • het samenstelproces
  • het controleproces
  • het adviestraject.

Daarbij wordt ingegaan op relevante maatschappelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor de mkb-ondernemer en waarvan de ondernemer verwacht dat de accountant hier een actieve rol in speelt. Door middel van een zelftest krijgen de deelnemers snel inzicht in de wijze waarop ze nu al bezig zijn met proactief adviseren aan hun klant. Na afloop van de cursus hebben alle deelnemers voldoende handvatten om meer te halen uit de adviesrelatie met de ondernemer.

Wij verzorgen de cursus als door de NBA erkende pe-instelling. Het aantal pe-uren (NBA) bedraagt 4. RB in aanvraag.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden om deze cursus op maat gemaakt bij u in house te verzorgen. Indien u onderstaand contactformulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraag meer informatie in house cursussen


    Deze zijn te vinden op https://www.fullfinance.nl/privacyverklaring

Voor meer informatie over de dienstverlening van Full•Finance met betrekking tot strategie en organisatie, kunt u terecht op onze website.

Andere suggesties…