Beschrijving

AA-opleiding meeloopdag 

Wil jij een dag meelopen met onze AA-opleiding accountancy-mkb? Wil jij eens met studenten in de AA-opleiding praten over hun ervaringen in de opleiding? En wil jij ontdekken waarin onze opleiding zich onderscheidt van andere accountantsopleidingen? Via onderstaand formulier kun je je hiervoor opgeven. We nemen dan contact met je op en plannen een afspraak.

De meeloopdagen vinden plaats op een van de vrijdagen dat onze opleiding plaatsvindt. Je kunt een hele dag meelopen, of alleen de ochtend of de middag. Natuurlijk vinden we het leuk als je ook aansluit bij onze gezamenlijke lunch.

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding en kun je natuurlijk ook met de studenten die de opleiding volgen in gesprek gaan. Ook is het mogelijk om tijdens de meeloopdag een gesprek te hebben met de opleidingscoördinator over je individuele studieplanning.

Ben je al werkzaam bij een accountantskantoor? Dan is ook je begeleider van harte welkom om de meeloopdag bij te wonen. Zo kan je begeleider zich ook een goed beeld vormen van de opleiding.

Het aantal plaatsen op een meeloopdag is beperkt. Meld je daarom zo snel mogelijk aan, om teleurstelling te voorkomen.

Hier vind je meer informatie over onze AA-opleiding.

De locatie van onze meeloopdagen is onze leslocatie in Utrecht, NDC Den Hommel, Kennedylaan 9.

Aanvraag meeloopdag AA

Aanvraag meeloopdag AA    Deze zijn te vinden op https://www.fullfinance.nl/privacyverklaring